Sunday, November 25, 2012

PROGRAM IKATAN KASIH GPMS 2012/2013

video
Assalamualaikum w.b.t. walaupun cibuk dgn kerja part time... sempat gak pergi sekejap.. jom tengak video.....:) perjalanan smooth jer..... okay la... tahniah tuk semua yg menjayakan majlis ni...

Cerita hati.....:)




  Shila Amzah – Déjà Vu )


Aku bukan lemah tanpa cinta
Hanya tidak mampu sendiri tanpanya
Biarkan aku menangis kerna derita

Dia hadir mengubatkan rindu

Mengajarkan aku erti cinta
Namun semua tidak seindah ku sangka

Dialah yang aku inginkan
Dia cinta yang kudambakan
Namun semua hanya tinggal mimpi
Terpisahnya cinta

Aku harus melupakannya

Aku harus memadam rasa
Namun hati tidak pernah mampu
Melepas kau pergi

Setelah sedar dari mimpi

Harus ku terus hidup tanpamu
Kini ku pasrah segalanya
Tentang cinta . . .



Tuesday, November 20, 2012

Kawen lagi!...






Wah, kawan kahwin lagi! Huhuhuhu…. Syoknyer… ambe pom mcm teruja lbh plop…. aaaaaiiiii…  bila lagi turn ambe nk sapa… jauhnyer la… naik flight ke naik perahu??? x tahu la… ni majlis kawan skola aku dulu.. Iqa & pasangannya Hafiz… same umo, tp negeri lain2… jauh sgt.. dr Kedah datang.. ai! Lau da jodoh xkan ke mana… orang sebelah rumah pom boleh jadi…. Hehehe..  lps kami ke kenduri kahwin, kami duk shooting video tuk asaimen… aduh! Cuti pom byk keje… cuti seminggu  macam cuti dua hari… memang la, duk makan tidur jer.. besarkan ape yg patut..huhu :P lps kami shoot, sesi bergambar dengan best preng la pulop… Napisah & Faten… waaa… lame dah x gni…. Lau dulu pantang ada free, lepak sesame selalu.. port tak kisah sangat… masjid Terapung pom jadi selain masjid Kristal… lau xde tmpt sangat baru la destinasi ke Batu Buruk… posing2 ckit…. Hihi…
bersama pengantin :)

Semoga kekal till Jannah... :)