Saturday, December 29, 2012

xleh tido!

Assalamualaikum dan Selamat Malam.... :) ak xthu la..bkpe lam 1 mggu ni susah sgt nk lelapkan mata... ak dah try tuk tdo dgn nyenyaknya...tp ak xmmpu... walaupom ak ni ratu lam bab2 tido nih! huhuhu...jam da 3.16 a.m. . . tp mata ak still x boleh nk tutup... aduyai...sampai bilakah akan begini... Aii!! time macam ni pulak duk putar lagu jiwang radio SURIA f.m nih,,,huhuhu... Adam Ahmad..KAU PERGI JUA... mmg dah pergi agaknya....kau pergi jua, setelah cinta ini membara, sebelum ku curahkan kasihku, kau pergi xkembali . . lagu ni ingat lg ak nyanyi masa sem 3or 4 mcm tu la.... plan nk nyanyi lagu pebret, tp minus 1 xde pulakkk.... stress... lagu pebret tuh MIMIPI YANG TAK SUDAH. . . .hurm.... lau tdo awal confirm la kol 3-4 pg ak akan terkejut.... xpom kol 5... aii.... buat tahajud elok la time tuh....tp bgn kah ak??hehe. . . . hurm . . . . FINAL~ ~ ~ ~ Ya Allah, rajinlah ak untuk study. . . amin! get d higher pointer . . . . :) aii... lagu PELANGI SENJA la pulak... sampai cni dh la..... pergi xkembali, ku x kecewa... :P amigos ~ ~ ~

Saturday, December 1, 2012

Sisa Kisah Kita ~~~ BURN OUT *_*

Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tak pernah ada persefahaman
Walau dalam cinta
Tiada guna penyesalan
Jangan berdusta
Usah menafikannya
Ini kesudahannya

Tangisan air mata
Tak bererti lagi
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya

Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tiada pernah ku sangka
Akhirnya begini
Usah kau coba merayu berkata dusta
Jangan pura cinta padaku
Meminta ku kembali
Tangisan air mata
Tak bererti lagi

Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya
Oh tuhan, berikanlah ku
Kekuatan . . . ~ ~ ~ ~ ~ :(




Sunday, November 25, 2012

PROGRAM IKATAN KASIH GPMS 2012/2013

video
Assalamualaikum w.b.t. walaupun cibuk dgn kerja part time... sempat gak pergi sekejap.. jom tengak video.....:) perjalanan smooth jer..... okay la... tahniah tuk semua yg menjayakan majlis ni...

Cerita hati.....:)




  Shila Amzah – Déjà Vu )


Aku bukan lemah tanpa cinta
Hanya tidak mampu sendiri tanpanya
Biarkan aku menangis kerna derita

Dia hadir mengubatkan rindu

Mengajarkan aku erti cinta
Namun semua tidak seindah ku sangka

Dialah yang aku inginkan
Dia cinta yang kudambakan
Namun semua hanya tinggal mimpi
Terpisahnya cinta

Aku harus melupakannya

Aku harus memadam rasa
Namun hati tidak pernah mampu
Melepas kau pergi

Setelah sedar dari mimpi

Harus ku terus hidup tanpamu
Kini ku pasrah segalanya
Tentang cinta . . .



Tuesday, November 20, 2012

Kawen lagi!...






Wah, kawan kahwin lagi! Huhuhuhu…. Syoknyer… ambe pom mcm teruja lbh plop…. aaaaaiiiii…  bila lagi turn ambe nk sapa… jauhnyer la… naik flight ke naik perahu??? x tahu la… ni majlis kawan skola aku dulu.. Iqa & pasangannya Hafiz… same umo, tp negeri lain2… jauh sgt.. dr Kedah datang.. ai! Lau da jodoh xkan ke mana… orang sebelah rumah pom boleh jadi…. Hehehe..  lps kami ke kenduri kahwin, kami duk shooting video tuk asaimen… aduh! Cuti pom byk keje… cuti seminggu  macam cuti dua hari… memang la, duk makan tidur jer.. besarkan ape yg patut..huhu :P lps kami shoot, sesi bergambar dengan best preng la pulop… Napisah & Faten… waaa… lame dah x gni…. Lau dulu pantang ada free, lepak sesame selalu.. port tak kisah sangat… masjid Terapung pom jadi selain masjid Kristal… lau xde tmpt sangat baru la destinasi ke Batu Buruk… posing2 ckit…. Hihi…
bersama pengantin :)

Semoga kekal till Jannah... :)